Kom dit weekend de premium mixers van FÏNLEY ontdekken op VENUEZ18!

In 2014 zag FÏNLEY het levenslicht, een caloriearme frisdrank voor volwassenen met complexe en gesofisticeerde smaken. Dit jaar staat FÏNLEY voor een heuse (r)evolutie: er komen twee nieuwe smaken bij – citrus/granaatappel en ananas/komkommer/munt – de look & feel verandert en FÏNLEY lanceert ook zijn eigen assortiment premium mixers!

FÏNLEY nodigt je uit om de premium mixers te komen ontdekken op de Modern Hospitality Show VENUEZ18, nu zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 maart in Park Spoor Noord in Antwerpen. Je kunt er in absolute première kennismaken met het FÏNLEY Tonic Water en Ginger Ale – twee populaire en toegankelijke mixers – maar ook met FÏNLEY Sea Salt Lemon en Muscovado – twee eigenzinnige varianten. Allevier perfect om straight van te genieten of te mixen met een alcoholische partner.

En er is nog meer, want aan de FÏNLEY-stand kun je ook zelf aan de slag als mixologist, om te experimenteren met onze mixers, spices en andere ingrediënten – je kan dus je eigen cocktail designen! Bovendien hebben we ook nog enkele plaatsen voor de exclusieve afterparty van FÏNLEY, waarvoor je de uitnodiging als bijlage vindt. Aanmelden op maandag 26 maart voor 17 uur aan de FÏNLEY-stand is de boodschap – first come, first served!

Wil je de mixers in première komen ontdekken en er zelf mee aan de slag gaan? Laat dan ten laatste nu zaterdag 24 maart iets weten aan Alizée Geernaert via ageernaert@cokecce.com - zij bezorgt je alle nodige gegevens om naar VENUEZ18 te trekken. Praktische info over de beurs vind je op http://venuez2018.eventsite.be.

See you this weekend!

De FÏNLEY-crew