Fïnley opent nu vrijdag tijdelijke Flagship Bar in Antwerpen

Fïnley, de frisdrank voor volwassenen, opent nu vrijdag 11 mei officieel zijn tijdelijke Flagship Bar in de wijk de Wilde Zee in Antwerpen, voor het grote publiek. Bedoeling is horecaprofessionals én consumenten te laten kennismaken met vier nieuwe Fïnley Premium Mixers die het merk zopas lanceerde. Tijdens de week vinden er masterclasses plaats voor de horecasector, op vrijdag en zaterdag, tussen 16 en 21 uur, wordt de pop-up een stijlvolle weekend-aperobar voor iedereen!

Finley Flagship Bar
Finley Flagship Bar

Fïnley kende je natuurlijk al als caloriearme frisdrank-met-een-twist, maar onlangs presenteerde het merk maar liefst zes nieuwe innovaties: twee nieuwe smaken binnen het fruitige assortiment (citrus-granaatappel & ananas-komkommer-munt) en vier premium mixers om straight te drinken of te mixen met alcohol: Tonic Water en Ginger Ale (lekker toegankelijk) en Sea Salt Lemon en Muscovado Twist (heerijk eigenzinnig). Al die smaken kun je deze maand in Antwerpen gaan ontdekken: in het unieke decor van de gloednieuwe Fïnley Flagship Bar!

De Fïnley Flagship zal elke vrijdag van mei een Fïnley Friday presenteren, een gezellige afterwork apero. Op zaterdag (met uitzondering van 26 mei) organiseert het merk een Finley Apero, een aperitiefmoment om passerende shoppers verfrissing te bieden en een avondje uit in ‘t Stad op gang te trekken. Antwerpen heeft vanaf nu dus een nieuwe hotspot om het weekend in te zetten! Professionele bartenders zorgen voor verrassende cocktails, tussen leuke beats door natuurlijk, en… het eerste drankje is van het huis! Tsjin-tsjin!

Praktisch

- Locatie: Groendalstraat 14, Antwerpen

- Openingsuren

        Vrijdag 11 mei, van 16 tot 21 uur

        Zaterdag 12 mei, van 16 tot 21 uur

        Vrijdag 18 mei, van 16 tot 21 uur

        Zaterdag 19 mei, van 16 tot 21 uur

        Vrijdag 25 mei, van 16 tot 21 uur

- Facebook-eventpage: https://www.facebook.com/events/999838523504888/

Meer informatie – niet voor publicatie

Voor meer informatie en/of interviews kan u terecht bij Laura Brems, communicatiemanager voor Fïnley, via lbrems@coca-cola.com of 0477 64 46 79

Op dinsdag 15 en dinsdag 22 mei, van 19 tot 22 uur, organiseren we in de Fïnley Flagship cocktailworkshops met de bekende bartender Maxime Biot van Bar Zar op ’t Zuid. Inschrijven daarvoor kan vóór vrijdag 11 mei, via mail naar Laura Brems.